TRI.BE - DOOM DOOM TA

2021. 02. 17.
4 121 368 조회수

TRI.BE(트라이비) '둠둠타(DOOM DOOM TA)' MV
TRI.BE 1st Single Album [TRI.BE Da Loca]
M/V PRODUCTION Oroshi @DESERT BEAGLE
M/V ASSISTANT DIRECTOR 홍재환, 백종우 @DESERT BEAGLE
MUSIC PRODUCER 신사동호랭이, ELLY
[Track List]
01. Loca
02. 둠둠타(DOOM DOOM TA)
#트라이비​ #TRI_BE​ #Debut​ #둠둠타​ #DOOMDOOMTA​
ABOUT TRI.BE
🔺 KOworld: koworld.info_2021​
🔺 Instagram: instagram.com/tribedaloca/​
🔺 Twitter: twitter.com/tribedaloca​
🔺 Facebook: facebook.com/tribedaloca​
🔺 Tiktok: www.tiktok.com/@tribedaloca​
🔺 DaumCafe: cafe.daum.net/TRI.BE​
🔺 V live: www.vlive.tv/channel/8C3E5F​
🔺 NaverPost: m.post.naver.com/my.nhn?membe...​
🔺 Weibo: weibo.com/u/6138730325​
🔺 Douyin: v.douyin.com/JGpEGhP/​
🔺 Giphy: giphy.com/channel/tri_be​
🔺 Snapchat: www.snapchat.com/add/tribe_2021​
🙏Thank you for the translation in
Arabic (by jakietv)
Chine (by LI XIN)
English (by HK)
French (by Julien & Ari)
Germany (by TZUSOO)
Indonesian (by Eunbie)
Japanese (by Heesun Park)
Russian (by Taewoo Kim, Svetlana Kim)
Spanish (by Gisela Lara)
Thai (by Jongbae park)

댓글
  • Hello everyone! First of all, we are very thankful for all of the support and love that everybody is showing for our TRI.BE members ❤️. Thank you so much, 감사합니다! On a more sincere note, we’d like to carefully touch upon some conversations that have surfaced after TRI.BE’s debut. We would first like to politely but firmly state that no factor related to TRI.BE is meant to target or refer to any specific group whatsoever and we do not wish to offend anyone in any shape or form. The usage of triangles is only meant to represent TRI.BE’s identity and visual graphics as “TRI.BE” is a combination of the geometrically most perfect shape “Triangle” and the word “Being” for existence, thus we kindly request for excessive assumptions and misleading suggestions to be refrained from. TRI.BE aims to deliver the message of self-love through “We are Perfect as We are” and we would genuinely be happy to see everybody emit positive love for themselves as well as everyone around them 😊 Also, we wholeheartedly thank everybody who mentioned their concerns; you have helped TRI.BE in becoming a better group and have supported the bright energy we wish to give to people. Your love, support and interest are greatly appreciated by TRI.BE and make us wish to become even better and brighter so we can express our appreciation and give back the love. Thank you, sincerely, and we are grateful to have you join in on TRI.BE’s journey. Please continue to look forward to what TRI.BE has prepared and we love you all!

    TRI_BE 트라이비 Official ChannelTRI_BE 트라이비 Official Channel3 일 전
    • Tri.Be 😍

      RICHARD !!!RICHARD !!!7 분 전
    • HWAITING TRI.BE

      Lavenia GyshellaLavenia Gyshella30 분 전
    • @I'm watching you mhm thank you for your reminder, but why are you keep saying nahಠಿ_ಠ?

      Zahra AliaZahra Alia시간 전
    • @Muhammad Akbar Daraman TRANSLATE DULU ANYING JANGAN NYOLOT LU GOBLOK

      dsky 77dsky 77시간 전
    • @Zahra Alia who knows?only them + god know.. we're just telling others to be careful,we don't know what will happen later right..who knows if they actually apart of that things,or they might not be apart of illuminati..nah I don't want to fight anymore,boring..i don't want to care about them anymore..nah Just enjoy your life..nah a highschool students,eat a lot of protein , carbohydrates okyh so you can grow faster..lol

      I'm watching youI'm watching you시간 전
  • illuminati

    IqblIqbl16 초 전
  • After listening this I can't- they are talented... I hope they get what they want✌🏻✨

    Shraddha BhardwajShraddha Bhardwaj3 분 전
  • Best song of 2021 (well I can't pick between this and what I said and also kangdaniels PARANOIA is rly good)

    i-am-Ishaani-am-Ishaan4 분 전
  • 1:16 we all know this is gonna be a tiktok dance.......... And we also know 1:21 will be iconic for ever

    i-am-Ishaani-am-Ishaan6 분 전
  • Dear Tri.be fans plz report any hate and toxic comments.. Bcoz it not only spreading negativity in the comment section bt also in the. minds

    Letsgo MagicaLetsgo Magica9 분 전
  • TRI.BE VIDA LOCA

    Hotgirl BRHotgirl BR11 분 전
  • Gw kesini gara-gara Tiktok bjir

    boba chanboba chan13 분 전
  • Omg

    TZUYU STOLE MY HearteuTZUYU STOLE MY Hearteu15 분 전
  • wait this is so good...

    eros ᗢeros ᗢ17 분 전
  • BTW this a bop

    Cheddar CheeseCheddar Cheese27 분 전
  • Other Kpop Idols : Doing cultural appropriation, saying racist and sexist stuffs Indonesians : ok Tri Be : Puts triangles on their MV Indonesians : OMG TRIANGLE ILLUMINATI BAD DEMON!1!1!1

    Cheddar CheeseCheddar Cheese27 분 전
    • You r so right. M done with this triangle thing...

      Letsgo MagicaLetsgo Magica15 분 전
  • the music video is really cool and the girls have some intense stage presence. i’m not a fan of the song but i’ll keep my eyes on this group, they have a lot of potential

    love lino motionlove lino motion31 분 전
    • Tysm

      Letsgo MagicaLetsgo Magica15 분 전
  • Dislike 20ribu ANJIRR byak bget haters nya apa slah mereka coba berbakat iya EMG sih visual kurang tp kan gak smua kurang visual loh

    Winda astutiWinda astuti40 분 전
  • WAHAI MUSLIM MUSLIMAN SEKALIAN!!! PERHATIAN!!! Ok so bila korang baca pin comment tu dia ada bagitahu maksud “TRI.BE” dalam group diorang ni kan. Ok...begini... Maksud itu adalah maksud liberal/moden...tapi untuk kita yang muslim ni kita sedia tahu bahawa simbol ii begini adalah sebahagian daripada simbol ii masihi dajjal. Perkataan “DAJJAL” berasal dari perkataan “dajlun” yang bererti “penutup” iaitu “PENUTUP KEBENARAN” Mcm yang kita nampak dekat sini, mereka cuba untuk menutup kebenaran dengan menyebarkan fahaman ii LIBERAL/MODEN khususnya maksud liberal dr triangle dalam kes ni. Sebelum dajjal yang betul keluar lagi kita dah dapati sesetengah umat islam mudah terpengaruh dengan pelbagai AJARAN SESAT termasuk PEMIKIRAN SESAT berkaitan dengan fahaman liberal/moden ni. Walhal fahaman ii tu semua adalah buatan puak Yahudi sendiri bagi MENUTUP KEBENARAN dan BUTAKAN HATI umat islam. Kita sebagai umat islam dan beriman,,,kita mesti kena ada ilmu zahir dan ilmu batin. Ilmus zahir which is math,science ke apa semua tu dan ilmu batin pula adalah hati kita. Contoh ilmu batin,,,kita tau yg ALLAH ialah Tuhan yg satu. Tetapi tiada satu unsur sains pon yg membuktikan ALLAH itu ada. Tapi mcm mana kita percaya bahawa adamya ALLAH? Itu sebab kita ada ILMU BATIN which kita percaya dan hati kita percaya bahawa adanya ALLAH dan hanya ALLAH TUHAN YANG SATU. Sesiapa yang ada ilmu batin dalam diri dia maka hiduplah hatinya . Yang tiada ilmu batin makan matilah hatinya. Kenapa DAJJAL dikatakan bermata satu? Kerana D4jjal ini hanya mempunyai ilmu zahir tapi tak de ilmu batin dalam dirinya maka buta mata hatinya. Itu sebab dia cuma ada satu mata (ilmu zahir) yg sebelah lagi adalah mata hatinya telah mati. D4jjal ni keluar bukan dia keluar dalam bentuk bermata satu atau apa tapi dia keluar dalam keadaan elok mcm manusia biasa..mungkin hensem ke apa ke kita tak tahu wallahualam. Itu sebab HANYA orang beriman sahaja yang akan nampak huruf ka fa ra pada d4jjal ini sebab orang beriman ada ilmu batin dalam diri. Manakala org yg lalai yang hanya ada ilmu zahir (dimana mereka hanya percaya apa yg mereka nampak depan mata) bila kelak d4jjl menunjukkan mereka syurga dan neraka serta hidupkan org mati mereka dengan membabi buta mengatakan bahawa d4jjal adalah Tuhan kerana mereka tiada ilmu batin. Grup ini adalah salah satu dari agenda D4jjal sebelum d4jjal (d4jjal yang menyesatkan umat muslim SEBELUM d4jjal yg sebenar keluar) Saya tak bermaksudkan kebencian terhadap grup ni. Diorang dah buat sehabis baik untuk jadi idol. Bukan salah diorang pon AKAN TETAPI diorang ni jadi bahan/boneka untuk menyesatkan kita. So disini hati hatilah wahai umat muslim sekalian. KALAU COMMENT SAYA INI DI PADAMKAN ATAU DI SUSPEND MAKA KALIAN TAHULAH BAHWASANYA... SETIAP KEBENARAN AKAN DITUTUP dan DISOROKKAN oleh media

    AidenAiden45 분 전
  • illuminatis?

    Andrea 918Andrea 91853 분 전
  • Illuminati 😍😍

    annuar syafiqannuar syafiq58 분 전
  • I liked the song and the girls and saw the dislike ratio, then I saw the pinned comment and I'm reading the comments but I don't understand shit, can someone who is not batshit crazy tell me what is the drama about? I'm reading some comments saying they have and illuminati logo or something like that I feel like I'm tripping so if someone is kind enough to tell me wtf happened that would be much appreciated.

    DavidDavid시간 전
    • The Indonesians (especially Muslims) are offended because they think the Triangle symbol in the MV means demonic. I'm Indonesian and Muslim and I don't find anything demonic about it. It's literally just a triangle

      Cheddar CheeseCheddar Cheese41 분 전
  • Symbol DAJJAL 🙉🙉🙊🙊

    RN SRN S시간 전
  • Don't worry tribe here orbit and insomnia supporting you^^❤️❤️❤️❤️

    dsky 77dsky 77시간 전
    • Same I'm orbit too and I support

      Cheddar CheeseCheddar Cheese39 분 전
    • taste

      s ds d시간 전
  • Hey orang indo jangan sok sok an komen yang Islam jabgan stan mereka gue cuma mau bilang MEREKA GA ILLUMINATI ANJING mereka bikin segitiga karena dari nama mereka tribe tri itu triangle triangle itu segitiga dan masa semua yang bentuk segitiga mau lu bilang Illuminati sekalian aja sini lu ke TK cari mainan segitiga yang balok tu terus bilang ini Illuminati makanya belajar dulu bodoh mana yang indo komen bahasa Inggrisnya RIP Inggris lagi hadeh

    dsky 77dsky 77시간 전
    • Tau nih komentarnya org indonya goblok semua gw jadi ikutan malu

      Cheddar CheeseCheddar Cheese45 분 전
  • personally , i feel lain maciam tengok this mv hehe taknak cakap banyakla ytjt kbai 😌

    Hajidah MazlanHajidah Mazlan시간 전
  • It sounds nice.

    ririi (´,,•ω•,,) ♡ririi (´,,•ω•,,) ♡2 시간 전
  • Not a fan but this song is very catchy!

    60116楊宇棠60116楊宇棠2 시간 전
  • Untuk warga Indonesia cek pinned comment dulu ya, jangan langsung berasumsi negatif:(.

    Dewy AnnastasyaDewy Annastasya2 시간 전
  • Why did they changed the whole MV?

    mingyu’s thighsmingyu’s thighs2 시간 전
  • Wow! I love the vibes❤️ but i dont why I sense Blankpink w/ them. The intro beat sounds like “As if it is ur last” and the way they say “Tri.Be Vida Loca” is like “Blackpink in ur area”. Anyways! Im in love w/ them😍

    Cliet VerCliet Ver2 시간 전
    • @Virgo Hi☺️ dont get me wrong hehe. What im trying to say is that the way they chant their group name sounds like Blackpink. Or maybe im listening to Blackpink more often which is why im used to it hehehe sorry dont mean to offend anyone✌🏻

      Cliet VerCliet Ver2 시간 전
    • I don’t wanna sound rude or anything but black pink isn’t the only group who mention there group name in the song

      VirgoVirgo2 시간 전
  • TRI.BE사랑해요〜♡♡

    카논카논2 시간 전
  • Way better than Blackpink

    Natutulog ba ang JIHYOsNatutulog ba ang JIHYOs2 시간 전
    • comparing for no reason :/

      s ds d시간 전
  • TRI.BE♥️ ソンソン ヒョンビン ケリー ジハン ジア ソウン ミレ

    카논카논2 시간 전
  • 2NE1 vibes idkw :o

    Mojoejoe'sMojoejoe's2 시간 전
  • *_Guys , please don't make a bad comment on this magnificent group, the members of this group are very young, but they are very talented despite it, I said let me read the comments of this wonderful song, it was blackened, everyone said that they support the iluminati because of the triangle and that you are a part of the Illuminati group , you are not really good i belive this , please you are see the doctor. You are talking blankly, apparently or not, the name of this group is _**_TRI.BE_**_ and the names of its groups are a combination of "TRI", which is the abbreviation of the triangle, which is the symbol of perfection, and "BE", which means existence, which means perfect existence. but you are just looking for an excuse to lynch it, this is not a nice thing and please be more careful and do a research before questioning people but if you still think it is related to the ilüminati , have fun in your imagination!_*

    InSomnia #PixyDebut #stopracism #RespectSoojinInSomnia #PixyDebut #stopracism #RespectSoojin3 시간 전
  • HEIYOOO TRI.BE, I STAND YOU. THIS SONG IS CACTHY🤍

    Mi LentoMi Lento3 시간 전
  • Background look like a blackpink M/V

    Ben SiraitBen Sirait3 시간 전
  • Twice: "WE DON'T NEED ILLUMINATI" Itzy: "YEAH SAME"

    AisooAisoo3 시간 전
    • They not illuminati you dumb

      dsky 77dsky 77시간 전
  • Symbol Dajjal 🤔🤔

    RN SRN S3 시간 전
    • Get a life 😂

      Weeee!123Weeee!123시간 전
    • Belajar bahasa Inggris dulu goblok sebelum komen

      dsky 77dsky 77시간 전
    • Triangle njir..nama grup nya juga tri diambil dari kata triangle

      Ajay FMAjay FM시간 전
    • Triangle bukan dajjal goblok

      D YD Y2 시간 전
  • 1.17 was cool dance step

    Giteshwari K.Giteshwari K.3 시간 전
  • Hello

    Oktaayu PutriOktaayu Putri3 시간 전
  • Fighting Tri.be semoga comeback selanjutnya lebih bagus dan keren lagi Fighting !! From:Army,nctzen,moa,blink,exoL,SuperM fans ❤

    Tukang Pijat Nyai soomanTukang Pijat Nyai sooman3 시간 전
  • Vida loka

    AlienAlien3 시간 전
  • Tri.be is a new kpop girl group wow 😲 in girls generation she's causin is in thatt group....

    Boba 1234Boba 12343 시간 전
  • Fighting girls! ♡

    SOMSHIRESOMSHIRE3 시간 전
  • ❤👄❤

    bernardobernardo3 시간 전
  • I'm proud that i'm predebut fan ♡

    SOMSHIRESOMSHIRE3 시간 전
  • Why this have so much dislikes..

    Jeongin's Dolphin ScreamJeongin's Dolphin Scream3 시간 전
    • Cuz all the Indonesians think the Triangle symbol in the MV means demonic stuffs. As an Indonesian I would like to apologize..

      Cheddar CheeseCheddar Cheese44 분 전
  • I'm addicted to this song at the moment I saw this mv on tv. Now I can't stop listening

    Maha BharathiMaha Bharathi3 시간 전
  • before you comment pls read the pinned first

    mohd farishmohd farish3 시간 전
  • we are not the stand of the Illuminati group

    Andika Dwi SetiawanAndika Dwi Setiawan3 시간 전
    • Tri itu dari kata triangle goblok bukan Illuminati grammar lu aja salah ce pin komen nya kontol terus translate jangan asal nyolot

      dsky 77dsky 77시간 전
  • To all my Muslims ppl, dont ever stan this group

    Nur Alya BatrisyiaNur Alya Batrisyia4 시간 전
    • It's just a fucking triangle

      Cheddar CheeseCheddar Cheese45 분 전
    • No one asked you to bitch

      Weeee!123Weeee!123시간 전
    • Pasti bocah kan lu sok Sokan berteori mereka Illuminati itu mereka bentuk segitiga emang tribe tri nya dari triangle masa segitiga mau lu bilang setan anying makanya belajar dulu dek

      dsky 77dsky 77시간 전
    • Not the illuminati script 💀🙉

      LIKE A BULDOWZAHLIKE A BULDOWZAH3 시간 전
    • Stf

      Letsgo MagicaLetsgo Magica3 시간 전
  • Im secret number stan here for support❤️

    bayu samuderabayu samudera4 시간 전
  • NEXT 5M,FIGHTING!

    Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
  • TRI.BE FANS FIGHTING!

    Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
  • SONGSUN

    Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
  • KELLY

    Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
  • JINHA

    Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
  • HYUNBIN

    Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
  • JIA

    Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
  • SOEUN

    Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
  • Yang gak tau bahasa inggris ini gue dengan baik hati mau translatein,biar gak kelihatan bodoh di komentar💆‍♀ Pada catatan yang lebih tulus, kami ingin menyentuh dengan hati-hati beberapa percakapan yang muncul setelah debut TRI.BE. Kami pertama-tama ingin dengan sopan namun tegas menyatakan bahwa tidak ada faktor yang terkait dengan TRI.BE yang dimaksudkan untuk menargetkan atau merujuk pada kelompok tertentu apa pun dan kami tidak ingin menyinggung siapa pun dalam bentuk atau bentuk apa pun. Penggunaan segitiga hanya dimaksudkan untuk mewakili identitas TRI.BE dan grafis visual sebagai "TRI.BE" adalah kombinasi dari bentuk "Segitiga" yang paling sempurna secara geometris dan kata "Being" untuk keberadaan, oleh karena itu kami dengan hormat meminta asumsi yang berlebihan dan saran menyesatkan untuk dihindari. TRI.BE bertujuan untuk menyampaikan pesan cinta diri melalui "We are Perfect as We are" dan kami benar-benar akan senang melihat semua orang memancarkan cinta yang positif untuk diri mereka sendiri serta semua orang di sekitar mereka. Juga, kami dengan sepenuh hati berterima kasih kepada semua orang yang menyebut nama mereka. kekhawatiran; Anda telah membantu TRI.BE menjadi grup yang lebih baik dan telah mendukung energi cemerlang yang ingin kami berikan kepada orang-orang. Cinta, dukungan dan minat Anda sangat diapresiasi oleh TRI.BE dan membuat kami ingin menjadi lebih baik dan lebih cerah sehingga kami dapat mengungkapkan penghargaan kami dan memberikan kembali cinta tersebut.

    Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
    • @Lea dlknd2 makasih ya untung ada yang translete hehe

      Tukang Pijat Nyai soomanTukang Pijat Nyai sooman3 시간 전
    • @Edo Prasetyo sesama manusia harus saling tolong menolong:)

      Lea dlknd2Lea dlknd23 시간 전
    • Wkwkkwkw terniat

      Edo PrasetyoEdo Prasetyo3 시간 전
  • Logo of TRI.be

    Pangge ALyesPangge ALyes4 시간 전
  • How old are ya'll to still believe that Illuminati exists? Its literally a triangle.

    daydreamdaydream4 시간 전
    • I KNOW RIGHT

      Cheddar CheeseCheddar Cheese43 분 전
    • they're not a illuminati, tf

      hell in heavenhell in heaven4 시간 전
  • 1:59 열지 못하게 BOCA DJSYAVDJUZXGSHJSJSVDJSGXH

    bbanya bbanyabbanya bbanya4 시간 전
  • toast with ketchup yum- stan tri.be yall

    NANA S1MPNANA S1MP4 시간 전
    • periodt

      hell in heavenhell in heaven4 시간 전
  • the rapper is so suits in yg vibe, i mean her vibe suits in yg

    katarina yookatarina yoo4 시간 전
  • 세상에나.. 그룹이름을 따와서 삼각형과 피라미드 나오는건데 그걸 일루미나티로 엮어서 비공 테러를 하네 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 세상엔 진짜 무식한 애들이 많구나 ㅋㅋㅋㅋ 왜 피자도 조각내면 삼각형이니까 일루미나티고, 삼각김밥은 대놓고 일루미나티고, 프라다도 일루미나티라고 하지 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

    Jun JujuJun Juju4 시간 전
  • 1:15 what's her name the girl with the pigtails

    VishalVishal4 시간 전
    • @Vishal yass... She looks more young than mire (maknae) 😂

      Letsgo MagicaLetsgo Magica4 시간 전
    • @Letsgo Magica she looks so young with those pigtails it's impossible to believe she's 23. She looks so young that's why I thought it cannot be Songsun.

      VishalVishal4 시간 전
    • @Letsgo Magica okay now I see it lol

      VishalVishal4 시간 전
    • I thought Songsun is the one at 0:54

      VishalVishal4 시간 전
    • Kim songsun

      Letsgo MagicaLetsgo Magica4 시간 전
  • oMg gUys tHere aRe TrIanGles LeTs cAnCel tHis gRoUp!

    김지우ᄉ김지우ᄉ4 시간 전
  • 0:26 I just melted after seeing that cute face 🥺

    VishalVishal4 시간 전
  • you can just read on a comment and tell who's really ignorant FOR A TRIANGLE IM CRYING IT'S 2021

    김지우ᄉ김지우ᄉ4 시간 전
  • Hyunbin is too powerful for y'all to handle and it shows 💥

    VishalVishal4 시간 전
  • Am I the only one obsessed with Hyunbin's facial expressions?

    VishalVishal4 시간 전
  • Let's go 20k dislike guys

    driop xzdriop xz4 시간 전
    • Stfu

      Cheddar CheeseCheddar Cheese31 분 전
    • ew, bitches

      Joe ArdyJoe Ardy2 시간 전
    • Parah gobloknya

      Edo PrasetyoEdo Prasetyo3 시간 전
    • no 💕

      hell in heavenhell in heaven4 시간 전
    • wtf shit

      Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
  • ROOKIE OF THE YEAR fight me if you disagree

    VishalVishal4 시간 전
  • Play at 1.25x speed and listen to the fire 🔥

    VishalVishal4 시간 전
  • kelly lin wo ai ni

    dabrya myraadabrya myraa4 시간 전
  • 1:53 is sooooo cool!💗

    トリコトリコ5 시간 전
  • for muslim hati-hati ehh korng pun tahu kan ape makna segitiga tu😃

    bich juicebich juice5 시간 전
    • GOBLOK. SEGITIGA BUKAN BERARTI SETAN

      Cheddar CheeseCheddar Cheese43 분 전
    • @Lea dlknd2 dunia hiburan gak sepolos itu kali ,itumah pesan2 biar lu percaya aja

      driop xzdriop xz3 시간 전
    • @bich juice gk smua segitiga maknanya kek yng lu blng,bnyk sgitiga di lingkungan khidupan tpi slmnya gk di ktain illuminati kn. Jdi gue ngrimin terjmhan pinned,maybe lu blm ngrti apa mksd pinned mreka

      Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
    • @Lea dlknd2 aku paham lah....aku cuma nak nasihatkan pada yg muslim aje✨bow dough✨

      bich juicebich juice4 시간 전
    • Baca pinned,kalau lu buta inggris nih gue translatein

      Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
  • Oxi batida de funk 👁️👄👁️

    Nathy AlmeidaNathy Almeida5 시간 전
  • yang aku dengar "tri.be de balokah?" maaf 😂 bercanda guys

    Muhd RahmatMuhd Rahmat5 시간 전
    • @Tukang Pijat Nyai sooman belum kek nya

      Muhd RahmatMuhd Rahmat10 분 전
    • Btw fandom nya apa ya ?

      Tukang Pijat Nyai soomanTukang Pijat Nyai sooman3 시간 전
    • Ngakak :v

      Tukang Pijat Nyai soomanTukang Pijat Nyai sooman3 시간 전
  • illuminati gais

    Myraa NadiaMyraa Nadia5 시간 전
    • @Lea dlknd2 triangle sign with the eye is iluminati simbol sayang😘yah klau mau triangle bole ja, tp mata tu apa? if triangle sign with the eye , its iluminati simbol baby😘but yah we dont know them, so shut up okey, im sorry if its make u guys hurt😘😂really sorry, even my english was so bad

      Myraa NadiaMyraa Nadia5 분 전
    • @D Y dont you know that triangle sign with the eye is iluminati simbol? 너무 이상하다 😘

      Myraa NadiaMyraa Nadia9 분 전
    • Oke satu lagu orang butu inggris,gue free jadi ngasih edukasi ke elu

      Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
    • Pada catatan yang lebih tulus, kami ingin menyentuh dengan hati-hati beberapa percakapan yang muncul setelah debut TRI.BE. Kami pertama-tama ingin dengan sopan namun tegas menyatakan bahwa tidak ada faktor yang terkait dengan TRI.BE yang dimaksudkan untuk menargetkan atau merujuk pada kelompok tertentu apa pun dan kami tidak ingin menyinggung siapa pun dalam bentuk atau bentuk apa pun. Penggunaan segitiga hanya dimaksudkan untuk mewakili identitas TRI.BE dan grafis visual sebagai "TRI.BE" adalah kombinasi dari bentuk "Segitiga" yang paling sempurna secara geometris dan kata "Being" untuk keberadaan, oleh karena itu kami dengan hormat meminta asumsi yang berlebihan dan saran menyesatkan untuk dihindari. TRI.BE bertujuan untuk menyampaikan pesan cinta diri melalui "We are Perfect as We are" dan kami benar-benar akan senang melihat semua orang memancarkan cinta yang positif untuk diri mereka sendiri serta semua orang di sekitar mereka. Juga, kami dengan sepenuh hati berterima kasih kepada semua orang yang menyebut nama mereka. kekhawatiran; Anda telah membantu TRI.BE menjadi grup yang lebih baik dan telah mendukung energi cemerlang yang ingin kami berikan kepada orang-orang. Cinta, dukungan dan minat Anda sangat diapresiasi oleh TRI.BE dan membuat kami ingin menjadi lebih baik dan lebih cerah sehingga kami dapat mengungkapkan penghargaan kami dan memberikan kembali cinta tersebut.

      Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
    • @driop xz disegitiga ada mata bapak kao,dimata mereka ada segitiganya iya,lagianya triangle diambil dari nama grup mereka "tri".be

      D YD Y4 시간 전
  • tak nak cakap banyak, korang yang muslim jaga iman baik2..jangan hiraukan non muslim or muslim yg obses dgn kpop yg kutuk kita sbb spread pasal illuminati dlm group ni..ada masa kita kena tahu batas kita as a muslim kpopers..dah terang2 dalam mv ni ada banyak simbol yang orang islam tak boleh guna, so jangan jadi jahil...mak ayah dah ajar agama dari kecil kan so jangan rosakkan diri korang dengan obses dgn perkara yg tak sepatutnya..for kpopers yg muslim yg support group ni, semoga Allah bagi hidayah kat korang..sesungguhnya kita dah dekat dengan kiamat dan fitnah dajjal itu bahaya kepada orang beriman..dalam al-Quran pun dah cakap, haram tetap haram...jangan menghalalkan benda benda yang haram..biar je apa orang nak cakap pasal kita, kita kena usaha jaga akidah umat Islam seluruh dunia..sekian Assalamualaikum

    khairina zurainkhairina zurain5 시간 전
    • ^hipokrit

      kibor herokibor hero5 시간 전
  • sy pun kpopers so bruh tgk vid ni- bnyk naw triangle . suka naw eh kt bnda tu but tkpe . diorang bukan muslim so yea . alhamdulillah smpt tgk vid tiktok . so ingat lah korang kalau nk stan pilih bukan kebas je . tgk stt diorang dulu .

    Anxiety GhostAnxiety Ghost5 시간 전
    • @kibor hero right

      Letsgo MagicaLetsgo Magica4 시간 전
    • ^hipokrit

      kibor herokibor hero5 시간 전
  • 6Iiio

    zahira ahmadzahira ahmad5 시간 전
  • PLS DONT STAN THIS GRP , IF U R MUSLIM THEN U KNOW WHY U CANT STAN THIS GRP >>

    Siti AzmaSiti Azma6 시간 전
    • It's just a triangle what's so wrong about it?

      Cheddar CheeseCheddar Cheese31 분 전
    • Shit,read the pinned stupid

      Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
    • They r not u idiot.. If u dnt wana stan thn gtfo.. Bt dnt drag other muslims and tell them whom. To stan or not..

      Letsgo MagicaLetsgo Magica4 시간 전
    • hypocrite

      kibor herokibor hero5 시간 전
    • This is not an Illuminati symbol, it is a triangle symbol

      D YD Y5 시간 전
  • The triangle symbols is make sense because its refer to their group name. so cari dlu ba maklumat sebelum kecam dorang benda yg xbetul aiyoo.

    Mohd Adam IkhwanMohd Adam Ikhwan6 시간 전
  • Ada. CFC))((tgguuhumplbjjjjjhhhuuiii

    Lydia RevinitaLydia Revinita6 시간 전
  • I really like this song!! 💞 💞 💞

    MartuchnaMartuchna6 시간 전
  • Seriously we are in 2021 and the people still believe on the iluminati´s lol.

    Hugo HernándezHugo Hernández6 시간 전
    • Yaa thats weird

      Sekine YujiroSekine Yujiro6 시간 전
  • Daebak terbaik TRI.BE Fighting

    Lokman HakimLokman Hakim6 시간 전
    • Best 💥🙆‍♀️

      Sekine YujiroSekine Yujiro6 시간 전
  • Who is here bcz of VH1

    Devdas gamingDevdas gaming6 시간 전
  • Let's stre∆m harder so they can be nominated on music shows!

    MoistMoist7 시간 전
  • Ini cuman segitiga, kan nama grupnya juga tri.be, triangel.

    Attala DavaAttala Dava7 시간 전
    • Nha,setuju nih yang kek gini

      Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
    • Betul. Haters gak ada akhlak. Se akan2 yg tidak punya agama itu mereka. Padahal mereka yang saking fanatik nya

      Sekine YujiroSekine Yujiro6 시간 전
  • Kepada kpopers yang beragama islam, silalah berhati hati apabila memilih kumpulan kpop harap bermanfaat

    Nurul AtilahNurul Atilah7 시간 전
    • Silahkan di baca aunty

      Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
    • Pada catatan yang lebih tulus, kami ingin menyentuh dengan hati-hati beberapa percakapan yang muncul setelah debut TRI.BE. Kami pertama-tama ingin dengan sopan namun tegas menyatakan bahwa tidak ada faktor yang terkait dengan TRI.BE yang dimaksudkan untuk menargetkan atau merujuk pada kelompok tertentu apa pun dan kami tidak ingin menyinggung siapa pun dalam bentuk atau bentuk apa pun. Penggunaan segitiga hanya dimaksudkan untuk mewakili identitas TRI.BE dan grafis visual sebagai "TRI.BE" adalah kombinasi dari bentuk "Segitiga" yang paling sempurna secara geometris dan kata "Being" untuk keberadaan, oleh karena itu kami dengan hormat meminta asumsi yang berlebihan dan saran menyesatkan untuk dihindari. TRI.BE bertujuan untuk menyampaikan pesan cinta diri melalui "We are Perfect as We are" dan kami benar-benar akan senang melihat semua orang memancarkan cinta yang positif untuk diri mereka sendiri serta semua orang di sekitar mereka. Juga, kami dengan sepenuh hati berterima kasih kepada semua orang yang menyebut nama mereka. kekhawatiran; Anda telah membantu TRI.BE menjadi grup yang lebih baik dan telah mendukung energi cemerlang yang ingin kami berikan kepada orang-orang. Cinta, dukungan dan minat Anda sangat diapresiasi oleh TRI.BE dan membuat kami ingin menjadi lebih baik dan lebih cerah sehingga kami dapat mengungkapkan penghargaan kami dan memberikan kembali cinta tersebut.

      Lea dlknd2Lea dlknd24 시간 전
    • Disagree

      Sekine YujiroSekine Yujiro6 시간 전
    • DOOM DOOM TA! DOOM DOOM TA!

      kibor herokibor hero6 시간 전
  • Hopefully we can get to 10M

    miss Jisooumiss Jisoou7 시간 전
    • Next month maybe?

      miss Jisooumiss Jisoou7 시간 전
  • Let’s get to 5M

    miss Jisooumiss Jisoou7 시간 전
  • MiRe omg she’s so pretty I can’t believe she’s my age 😭💚💕

    miss Jisooumiss Jisoou7 시간 전
  • I’m stanning yall 💚💕

    miss Jisooumiss Jisoou7 시간 전
  • May katapat na ang Black Pink HAHAHAHHAHAHAHAHAH

    Chessa UnnieChessa Unnie7 시간 전
  • is it just me or SoEun lowkey looks like Joy from Red Velvet ??!!!

    waldo lamhotwaldo lamhot7 시간 전
    • Jinha is also look like Joy for me

      Sekine YujiroSekine Yujiro6 시간 전
    • Many ppl in comment said that..

      Letsgo MagicaLetsgo Magica7 시간 전
  • I don't mind others are saying, i just love the mv and the song is bop.

    Lyn KurtLyn Kurt7 시간 전
KOworld